Mitt hjärta pumpar snabba slag, tar allt för många andetag bort från allt vi inte har

25.07.2017 kl. 19:19

För några veckor sedan, då juli ännu var ett ganska oskrivet och blankt papper, semestrade jag en vecka i Finland. Hade typ flyttat och jobbat dygnet runt dagarna innan så det andra jag gjorde efter att landat på finsk mark var att åka till villan med mamma.

Vi lagade mat, badade bastu, drack vin och pratade om livet. Vi sjösatte vår roddbåt och tog en tur runt holmen. Vi löste korsord, läste bok och hade absolut inga måsten i tre dagar. Kvalitetstid med min mamma var något jag absolut behövde, balsam för själen och huvudet som i början var 80% kvar på sthlms gator.

När sociala världen ville ha tillbaka oss åkte vi till nygamla Åminne, käkade asgod pizza och gick på show i den nyrenoverade paviljongen. Sådant en gör i ens hemby helt enkelt.

Myste med Liv. Tycker det inte syns så bra här men på de senaste bilderna som jag fått på WA liknar hon vädans mycket på en minilouise. Tycker det är SÅ fint ändå. Ska finnas där för henne i vått och torrt och vara den där coola mostern som alltid lyssnar och hittar på najsiga grejjer.

Traditionell vinkväll med två babes som slutade på balkongen medan himlen färgades rosa. 

Hann gå på bröllop också. Mitt första kompis-bröllop. Efteråt ville jag att alla mina kompisar skulle gifta sig på direkten pga så fint.

Satt många timmar mitt emot denna roströda husvägg och tankade kärlek.

Oh, girls girls girls. Spontana pizza-roadtrips och förfest med girlsen. Denna kväll kommer jag minnas med sån kärlek. Hur vi samlas, utbyter tankar, stöttar och tar över hela dansgolvet. Hur vi låser in oss på wc:n för att ventilera känslor samtidigt som vi kramas och besluter att gå och shotta istället för att tänka på "stupid boys". Kompiskärlek på hög nivå!

Och dagen efter hade jag boarding redan 10.10. Utesluter att berätta vilken erfarenhet jag blev rikare mellan Vasa-Sthlm men kan ganska lätt konstatera att flyga efter 2h sömn inte är att rekommenderas. Vasa, ses i september.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Åh va fin throwback. Juli va no helt najs
Ida26.07.17 kl. 11:26
juli va kärlek!
07.08.17 20:58

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar