Second hand färgat i zingogult och azurblått

31.05.2017 kl. 16:43

Hola! Såg ratatas loppislista, orkar inte fylla i den men tänkte att jag ändå kan visa er mina två senaste second hand-köp.

En gul regnjacka från Petit Bateau, köpt av Nina Åkestam. Ni som är mig nära tänker säkert nu "men va, du har ju redan en gul regnjacka". Japp det har jag, en från Helly Hansen. Men när jag såg den här i en fb-grupp och att den fanns kvar flera timmar efter att inlägget publicerats kunde jag inte hålla mig. + ville köpa en från Petit Bateau från första början men min studentplånbok tillät mig inte göra det, men nu är jag glad och redo för sommarsverige.

En croppad jeansjacka från JC, designad av Sandra Beijer och köpt av Frida. När Frida nämnde att hon tänkte sälja den var jag snabb med att ropa PAX. Den har redan fått vara med på grillfest och bergshäng. Tror vi kommer att trivas bra tillsammans.

Sådär! Annars är det ju sista dagen av #ratatasbloggutmaning idag! Räknade att jag bloggat (med det här inräknat) 11 gånger under majmånaden. Egentligen skulle det blivit 16 gånger men äh, känner mig ändå som en vinnare. Får hoppas bloggmotivationen håller i sig under sommarmånaderna!

Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
ååå vad snygga fynd!!
Sofie31.05.17 kl. 19:22
ja, storgillar båda! :)
01.06.17 14:38
Åh vilken fin blogg du har!! Vad gör du i Sverige? Pluggar antar jag efter att ha läst lite, men till vad om man får vara nyfiken? :)
Ida31.05.17 kl. 22:47
Åh, tack. Vad kul att höra!! Jag har varit här på utbytesår, pluggar mest litteratur men också svenska + pedagogik så tanken är att bli lärare :) Stannar över sommaren om du vill picknickhänga någon gång *valfria sommar-emojis*
01.06.17 14:41
Då kan vi matcha med petit bateauerna!! Efter att jag köpt en sån har ja gått omkring och hoppas på regn heltatiden.
Sandra01.06.17 kl. 22:36
Åh ja vad kul!! Picnick i Juli skulle vara super härligt!!
Ida03.06.17 kl. 20:00

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar