vi är som en tickande bomb

18.05.2017 kl. 23:02

När jag tittar på mitt senaste blogginlägg blir jag typ provocerad. I am ok, eh lol. Gick idag in i ett sterilt, vitt rum och när personen jag mötte i dörren snabbt frågade "Hur är det med dej då?" sjönk jag ihop till en pöl på golvet, bok-sta-v-li-gen. Snörvlade medan två sympatiska och lugnande ögon tittade på mig. Berättade livshissan på några snabba minuter och man kunde ta på min rädsla över vad han skulle ge mig för besked tio minuter senare.

Jag har svårt med situationer som de här. Överlag hus där läkare sitter på rad ger mig obehag. Mest för att jag tänker det 'värsta' men också det som känns realistiskt för mig. Vill inte gå in som en naiv idiot och få en käftsmäll.

Har varit på sommarens första keikka ikväll. Behövde på något sätt fira att jag lämnat in en hemtenta på ca 4000 ord och att jag fixade förmiddagen. Köpte mitt favoritgodis i lösvikt också.

Inatt hoppas jag på att jag inte behöver somna i en yoga pose medan jag tänker på att det finns något i min bröstkorg som kommer ta kål på mig.

#ratatasbloggutmaning

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
puss vännen
nadja19.05.17 kl. 10:17
kram xx
28.05.17 21:41

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar