att ha distansförhållande med sin familj

10.05.2017 kl. 12:27

Hemlängtan är inget som finns i min vardag, jag känner mig glad, levande och pirrig i staden jag bor i. Gatorna jag går på flera gånger i veckan känns som mina. Men ibland svänger det om i magen och jag sitter på en parkbänk och tänker om jag ska boka biljetter hem. Hem för att kramas, känna bebisdoft, vara närvarande och se mina syskonbarn utvecklas till egna, slående personligheter.

Men igår fick jag sommarschemat och utan att jag önskat har jag en hel vecka ledigt i juli. Det skriker Finlandssemester om den veckan!

#ratatasbloggutmaning

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar