någon drar i mig, men det är inte du

02.03.2017 kl. 21:51

Jag sitter vid Kaffeverket, precis invid S:t Eriksplans tunnelbanestation. Ifall man är bekant med området vet man att man ska ta uppgången mot Torsgatan istället för den mot S:t Eriksplan. Det känns som ett ställe där alla slags människor hänger. Ibland är det proppfullt med bebisar, ibland hörs knattrandet ifrån tiotals datorer högre än espressomaskinen, ibland kan man få en trött tax som granne.

Jag skapar en mapp som kommer fyllas med dokument och akademisk text vartefter motivationen, inspirationen och tiden lär känna varandra. Förhoppningsvis blir de till slut en oslagbar trio.

Men jag kan inte koncentrera mig på de franska strecken som ska fungera som stöd för att formulera någon slags stomme. Det är lugnt i kafét och jag överhör ett samtal som händer två bord bort. Hon sitter och kramar om hans hjärta för att sedan släppa det på det smutsiga golvet. Hon ignorerar hans blanka ögon och sörpler istället i sig kaffet. Hon går sin väg. Han sitter kvar med nedsjunkna axlar och tårar som droppar ner i en orörd caffe latte.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Alltså, du skriver så fint.
Nicolina08.03.17 kl. 14:46
Åh. Tack så mycket!
22.03.17 12:43

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar