Berg, dalar och januariskidresan

20.02.2017 kl. 18:30

Solresor, ständer, turkost vatten, uteserveringar och solbrända kroppar i all ära men när jag står högt uppe på ett fjäll med ömma vader eller när jag dansar på ett after-ski tills svetten och understället blir ett enda eller när vi sitter i backen och pausar med rykande valfri termosdryck känns det bra att jag ännu ett år lade pengar på en skidresa.

Vi åkte två busslass men här är mitt mainsquad aka takapenkki. (update: ifall ni inte trodde det var mitt mainsquad innan så vet ni i alla fall efter detta inlägg med tanke på att typ alla bilder innehåller något av dessa nyllen)

Att bo i relativt lyxig lägenhet med dessa i fyra nätter slår ganska mycket här i livet. Och att sedan ramla ut i natten för att hänga i andra stugor, åka och klubba, spela beerpong eller stå på en parkering och uppleva borstpojkarna - guldvärt.

#bombom, vi fick i alla fall hänga med Rebecca och nattvandra hem med en hamppare från Max i händerna.

Åre var fint, men rekommenderar inte att lämna kvar 8h när bussarna åker hemåt och sedan ha en 7h lång tågresa framför sig. Att kastas från att har hängt intensivt i fyra dygn till att sitta ensam på en bänk med en oaptitlig smörgås och en ledsen smoothie vill jag inte uppleva igen. Tur att vänner i andra länder kan skicka röstmeddelande på WA och peppa fram ett leende <345

#borstgirls #chickentechno

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar