Med Stockholm Skyline för mina fötter, en till av alla andra nätter, Stockholms natt är dränkt i ljus

12.02.2017 kl. 22:10

Ey! Har tagit del av så många kulturella saker den här veckan. Tänkte ge er en uppdatering på vad jag gjort från torsdag till idag, söndag. Har en aning i magen som säger att ni inte kan bärga er inför vad komma skall, så vassegoa.

I torsdags hände keikkan som jag gav till Frida som födelsedagspresent, Little Jinder på Vasateatern. Vasateatern är snyggaste byggnaden jag varit inne i på senaste tiden samtidigt som det är något med keikkor i teatermiljöer. Skrev en text utgående från en grej Little Jinder sa i sitt mellansnack, publicerar kanske den i ett senare skede.

I fredags var jag och fem andra utbytesstudenter till Dansens Hus för att se Rosas - Golden hours (As you like it). Det var med andra ord en tolkning av Shakespeares verk och gjord som en dansföreställning. Men mjä. De dansade i tystnad i 120 min, vilket är imponerande men jag blev alldeles för rastlös och eftersom jag typ kom dirket från gymmet höll jag på att somna. Efteråt gick vi till en ny bar och räddade kvällen med billig cava.

Igår möttes jag och Ellinor upp för att gå till Fotografiska. Utställningen We have a dream var vårt huvudsakliga mål eftersom den bara visas i några dagar till och jag har hört massa bra om den. Och ja, den var sjukt najs. Människor, kända som okända, deras drömmar, vad som fick dem att våga ta steget och hur de tänkte och kände. Väldigt mycket humanism, feminism och girl powerrrr. Tittade också på Till minne av Lennart NilssonNattFinally it all makes Sense och Italia. På kvällen såg jag och Ania äntligen The Danish Girl, så bra!

Och idag har jag varit till biografen och sett La La Land för andra gången. Emma Stone och Ryan Gosling är mina favoriter och kände ett pirr i kroppen efter första gången så resonerade att det var okej att se den på bio två gånger. Har by the way aldrig gjort det tidigare, märklig känsla men så värt det. Denna kommentar med kort analys och citat av Sylvia Plath sammanfattade en del av vad jag själv tänkte.

För att försöka liveblogga lite så får ni en bild från några timmar sen då jag plötsligt hade Noora-frisyr och var precis så trött som jag ser ut pga löpning och yoga. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar