2017 - om jag är snäll mot dig är du snäll mot mig då?

03.01.2017 kl. 09:24

~ Ha mindre prestationsångest och sänka prestationskraven. I höstas blev jag helt knäckt av ett lågt vitsord, typiskt duktig flicka-syndrom, men så ska det ju inte vara. Jag vill inte ha det så. Tänker speciellt med gradun som jag ska börja skriva, det kommer inte bli bra om jag går runt och har ångest.

~ Upptäcka nya platser och bli förälskad. Vill lägga mina extra pengar på resor i år, eller kombinera resa och jobb.

~ "Do a digital detox". Mådde bra den veckan i februari då jag var utan sociala medier, värt att komma ihåg.

~ Göra sommaren -17 till något speciellt.

~ Skriva (gradugradugradu).

~ Stor pryl- och garderobsrensning. 

~ Blogga och nöjesläsa regelbundet. Kanske köpa en kamera som gör mig mer motiverad?

En nisch. Ett väldigt oklart och öppet mål men jag vill nörda in mig på någonting (förutom graduämnet ehh). Det kan vara allt från en ny träningsform eller att jag blir expert på aktier. Tänker ganska ofta "det där skulle vara roligt att veta mer om eller kunna bättre", nu ska jag ta tag i en av grejerna. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Usch för gradustress! Känner så igen det där med ribban och det hämmade mig så sjukt länge. Det var inte förrän det tagit så länge att jag kände att jag aldrig blir färdig om jag inte börjar skriva utan självkritik. Sedan lossnade det lite. Och jag fick alldeles i slutskedet veta att C motsvarar typ 8 (inte typ 6 som jag trodde), så skriver du C så har du liksom gjort allt det som förväntades av dig Insåg att man inte måste få typ E eller M för att "duga". Lycka till, lovar att det känns bättre på andra sidan! :)
Satu03.01.17 kl. 12:57
Åh, vad skönt att höra det där med betygskalan eftersom jag just har fått uppfattningen om att C är dåligt. Kan tänka mig att det är skönt att vara på andra sidan, ska försöka att stressa och angsta mindre och skriva mera!
04.01.17 09:36

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar