2016 - resultatet av årsmålen

22.12.2016 kl. 09:30

2016! Jag blev ännu mer kär i Åbo. Jag blev kär i Vasa. Jag blev kär i Stockholm. 2016! Året som garanterat blev kompis- och keikkaåret (och kanske lite partyåret). Har utvecklat så många relationer det här året, och mycket tack vare sommarvasa <3 Blir pirrig när jag tänker på hur många smarta diskussioner jag haft med fina människor det här året.

 

 Kandidatexamen i humanistiska vetenskaper med litteraturvetenskap som huvudämne.

 Keikkor jag varit på: Mumford & Sons, Håkan Hellström, Troye Sivan, Daniel Adams-Ray och Justin Bieber. På Popaganda såg vi bland annat: Little Jinder, Vasas flora och fauna, Years & Years, Shura och Markus Krunegård.

 Städer jag lärde känna: Vasa och Stockholm. Slår mig fortfarande ibland hur stor skillnad det är att besöka en stad jämfört med om man bor och hänger där 24/7.

 Är nog numera en "80% vege", ibland mer och ibland mindre.

 Nya platser? Åre och Göteborg!

 När jag skrev det här målet tänkte jag främst skrivdejta som lika med skriva kreativt, vilket jag avsatt 0 tid för :(( MEN! Om man tar i beaktande att jag och Frida satt bredvd varandra, peppade och angastade tillsammans februari - april i ASA och skrevskrevskrev så blir det nog 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar