Trädgårdskillar, parklördagar och kompisdejter

04.10.2016 kl. 21:52

September var verkligen en riktig pangmånad på flera olika sätt. Man måste ju verkligen ge en shout-out till vädret. Sommarvärme i september som gör trädgårdsfester, uteserveringshäng och parklördagar möjliga är ju typ definitionen på amazeballs. Och med detta sagt vet ni vad som gäller - pangblogginlägg om mitt september här borta i sthlm!

En (eller två eller tre) AW på Trädgården efter avklarad universitetsvecka. Bra fredagspepp.

Trädgårdens sommaravslutning med kämppis och mina utbytesmates. Det där placet har liksom ALLT, alla som varit där förstår vad jag menar. Alla som inte har varit där måste boka flyg och häng med när dom öppnar igen 2017!

September i en ny stad betyder ju också mycket nytt kompishäng. Jag har bl.a. hängt med min coolaste småkusin, som jag senast såg år 2000. Jag och Sandra har varit på kompisdejt och det kändes bara rätt och enkelt och najs och fint. Mera kompisdejter till folket plz

Om jag någon gång är deppig och har hemlängtan ska jag gå till Ivar los och se på den här vyn. Första gången jag var där var sommaren 2015 och kärleken till Stockholm har bara växt efter det.

Jag har en teori om att världen skulle vara en mycket trevligare plats ifall alla människor besökte åtminstone ett nöjesfält per år.

Jag och Saskia besökte Yayoi Kusamas utställning och wow:ade i två timmar. På kvällen satt jag, Linus + kompis i en park och lyssnade på musik medan vi sippade vin. Rimlig septemberlördag.

En helg åkte jag med Saskia, hennes farmor och hennes faster ut till landsbygden. Vi plockade bär och svamp, andades frisk luft och sov 11 timmar. Saskia fixade också en ny profilbild åt mig. Inte den här där jag ser måttligt road ut, utan en där jag ler med hela facet. Tänker att profilbilden på facebook kan vara mer glad och mindre poseig.

Jag hade gått och varit snål på sockervadd en hel vecka så drog med Frida till Gröna Lund och Daniel Adams-Rays konsert. Har insett att jag blir lite lyckligare när ljusshowen kommer igång och ljudet ur dom stora högtalarna känns inne i bröstet. Keikkor är lajvet.

I september har jag ju också gått längs med många asfaltsgator och beundrat fasaderna som finns här i mitt område. Jag har också hängt hemma i finaste lägenheten.

September betyder också födelsedag för min del. Jag firade i en hel vecka med lyxig frukost, kämppishäng, konsert, dans, skumppa, presenter på sängen/posten, hakhäng på söder etc. etc. etc. Allt var födelsedagsfint och jag gillar att vara 22.

JBs konsert var bra, men tyvärr inte mer än så. Men orkar inte dra mina åsikter om hans beteende nu :)))

Så! HEJDÅ SEPTEMBER, välkommen tillbaka. Nu är jag ikapp och lovar fixa inlägg mer ofta. xx

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar