Håkan Hellström-helgen i Göteborg

10.06.2016 kl. 22:15

Vi träffades medan min sommarstad ännu sov, vilket i princip bara kan betyda en sak = flygplan och äventyr. Det var dags att flyga till Göteborg för en riktig Håkan Hellström-helg. Lördagen var bokad för att bli förälskad i Göteborg. Vi gick på solheta gator bland fina byggnader, snygga boys och mysiga hak som spelade Håkans låtar om och om igen. Vi åt på restaurang, drack drinkar och poserade mot en husvägg. Vi avslutade lördagen i en lägenhet fylld med flamingos med att peppa inför morgondagen.

På söndagen tog vi oss till Ullevi, köpte jordgubbar till vår mini-picknick och satte oss i skuggan i en lummig park. Där drack vi skumppa och mådde annars helt gött bland alla andra fans. Lina och Linda kom även och gjorde oss sällskap, håkansquaden var alltså fulländad.

När vi tyckte det fick räcka med parkhäng tog vi oss in på området. Alltså kolla så snygga babes jag fångade i en helt ok lyckad panorama. *kompiskär*

Sedan var det dags för keikkan att börja. Och alltså de va FAN-TAS-TISKT. Just precis så bra och magiskt som man tänker sig att Håkan i Göteborg ska vara. Man trodde att konserten var slut flera gånger men han kom tillbaka större och bättre. Scenen bytte bakgrund flera gånger och allt var så him-la snyggt gjort. Helt klart bästa keikkan jag varit på. Jag log som en idiot, grät, blundade och kände pirret i kroppen, sjöng med och kompiskramades om vartannat. Någon gång under keikkan såg jag även ett flygplan flyga över Ullevi, men jag kunde inte komma på en enda plats jag hellre skulle vara på än just där. Just där med 70143 andra.

Tack Göteborg, Håkan och finaste resesällskapet. Den här pausen behövdes efter veckor fyllda av jobb. xx

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Dina bilder, alltså så fina! Och låter helt fantastiskt bra. Bäst att ni reste.
Hanna11.06.16 kl. 10:26
Tack finis! Väntar på bilder från Rom xx
16.06.16 19:25

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar