personer lämnar avtryck

12.02.2016 kl. 14:59

Jag tänker på lösryckt information som finns i huvudet och som man inte längre gör något med. Främst information om människor som inte längre är en del av ens vardagliga liv men som man en gång har känt på djupet. Fragment som gör sig påmind helt utan förvarning. Jag tänker på hur oense du och jag var angående hur man ska blanda ett glas oboy då jag står och kokar pasta. Små fragment som alltså kommer tillbaka till en i en helt annan situation. Din favoritglass en stekhet sommardag, hur han anser att du ska lossa båten och hennes sätt att bita på läpparna.

Kommer jag någonsin glömma hur ni organiserar er diskmaskin, hur du vill ha dynan före du somnar eller hur ett annat du har ett speciellt sätt att vika tröjor på?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ligger för sjätte dagen i sängen. Växlar mellan netflix, instagram, whatsapp och en e-bok. Känner mig som ett läkemedel eller en huskur = har försökt med allt. Längtar till kompishäng, sommarvarma stränder och färdig avhandling.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Vacker text och tyvärr så sann. Det går inte att dumpa gamla minnen och egentligen är det bra att det inte går för minnen gör oss till dem vi är. Sen kan nya oboyminnen bli till och spelas upp samtidigt som dom här, och till sist klumpas allt ihop under en mapp med oboyhistorier i olika toner. Kryapådigkram
Hanna Sofia12.02.16 kl. 20:02
tack! Jo, du har så rätt. Vi skulle ju inte vara dem vi är idag om det inte vore för alla minnen. Det är intressant att fundera över vilka minnen som fastnat lite extra, fast dom i stunden för flera år sedan inte var så stora.
16.02.16 11:19

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar