ÅRE 2016

31.01.2016 kl. 21:28

(varning! megalångt inlägg)

För exakt två veckor sedan åkte två busslass från Vasa med destinationen Åre och Skiweek 2016. Jag har velat om jag skall blogga om resan och eventet men nu har jag kommit fram till att jag måste få ut orden innan jag kan släppa allt. Jag har fysiskt varit en vecka i Åbo och försökt återgå till vardagen, men inne i huvudet har jag varit med brobyggare i snötäckta landskap med brakafester, after skin och spontana efterfester kl 05.00.

Jag snittade 2h sömn per natt men vi åkte alltid några åk före vi samlades vid eventbyn. Vi åt gratis lunch, plockade på oss kokis till följande morgon och pratade om allt som hänt kvällen och natten innan. Vi skrattade åt människor som somnat på fel ställen och visade snapchat-storyn som kanske inte alltid var så glamorösa.

Vi hade vår egen lilla farm med oss. (#farmen16)

Efter några åk i backen och skvallrandet i eventbyn åkte vi till dagens after ski. Där dasande vi runt i monona som kycklingar och glömde bort huvudvärken och illamåendet som hängt över en från att man vaknat. Både Verandan och Fjällgården ordnade after skin och vi testade på båda, men sista kvällen på Verandan slog rekordet i feelis.

Efter after skin gick vi klagandes hem pga SÅ ont i fötterna/vaderna. Men vi styrde alltid upp det med dusch, mat och smink. Oftast hade vi stugfester på kvällarna = sprang från lägenhet till lägenhet, ägde i beerpong, myste i någon soffa, spelade drinking games, hånglade i farstun, deep talkade i någon vrå, strök en hand eller två över ett hulkande huvud, berättade knäppa historier från förr, panikkramades, voltade på hal is och var som en enda stor familj. En kväll var vi också till bygget och dansade. Vi förklarade tiotals gånger om varför vi pratar svenska fast vi är från Finland, hängde med norrmän, smög in på wc:n för att dela hemligheter och betalade huvudlösa 15 ege för en drink.

Skiweek är garanterat det bästa studieeventet jag varit på hittills och jag är så himm-e-le-ns glad över att jag åkte. Jag har träffat så många nya, fina och galna människor och kan knappt vänta tills pampas16 då vi ska råjsa sönder Vasa tillsammans. TACK PEEPS <3

Till slut vill jag ösa ännu lite kärlek. Donners twinsen <3 Två personligheter som gör att jag är helt pirrig på livet. Ni är två personer som är lika men ändå så olika. Jag gillar Dominiques girlpower, Patricias trygghet och hur  vi kan dansa en hel natt, prata i flera timmar om boy troubles och somna näranära.  Ni är en slående duo som skulle kunna ta över världen precis prick nu. Jag är så otroligt glad att jag öppnade upp min blödande själ för Patricia, december 2015. Det var början på alla fina och galna erfarenheter vi nu har tillsammans och alla de minnen vi kommer få genom tiden. xoxo

The Buzz.

Love Yourself.

#dröömin

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar