2015 - resultatet av årsmålen

02.01.2016 kl. 20:30

2015! Året där jag skulle sätta mig själv, mina drömmar och mina väderingar i centrum. I januari 2015 skrev jag: Jag är huvudpersonen i mitt eget liv. Jag är hjälten i filmen. Nu kommer min reflektion över hur det gick -->

resa. Jag vill åtminstone besöka två helt nya platser, helst utanför Finland. 

Hur gick det?

 Jag reste till Fuengirola i mars, Island i maj, Åland i juli, Stockholm i augusti och Tallinn i september. Bra äventyrsår!

skriva. Jag ska försöka klotta ner varenda idé eller ordkombination jag kommer på. Gör jag det inte nu, gör jag det inte senare heller. Mer tid för kreativitet helt enkelt! Förhoppningsvis vågar jag även skriva mera fiktivt i år. Kandidatexamen blir däremot höstens stora projekt (hjälp, jestas, jisses osv. etc. mm).

Hur gick det?

 Har öppnat och avslutat flera dokument, skrivit blogginlägg med endast ordkombinationer och deltagit i skrivövningar. Kandidatavhandlingen är på gång och cirkus två tredjedelar från att bli klar, haha.

 

hel i min ensamhet. Jag ska vara min egna, hela hälft. Jag ska försöka börja uppskatta mitt eget sällskap och inte försöka vara en duracellkanin som tror hon är odödlig. Pusta ut, vila och ta't lungt! Detta betyder också att jag ska befinna mig 100% i nuet, oavsett om jag är i Åbo, Spanien, USA eller hemma.

Hur gick det?

JAG ÄR SÅ STOLT. 2015 - året då jag blev vän med mig själv. Numera trivs jag i mitt eget sällskap. Jag har även förstått att jag får vara egoistisk och kräsen ibland eftersom det är mitt liv osv. Hundraprocentigheten kom när jag var tillbaka i Åbo efter sommaren.

unna mig. Jag snålade rejält ifjol, nu ska jag förstå mitt eget bästa och även unna mig något ibland. Om du vill ha sällskap med på ditt äventyr, välj mig!

Hur gick det?

Resor, mat, elektronik, kläder och skor. Köpte i princip allt jag verkligen ville ha.

 

vara the bigger person. Jag ska tänka på vilka handlingar jag gör och vilka konsekvenser de kan få. Allt kan inte kännas hundraprocentigt hela tiden men handlingarna beskriver trots allt ens karaktär.

Hur gick det?

Jag gillar vilken person jag varit 2015, ska fortsätta på samma spår.

I januari 2015 skrev jag också: Och! När 2015 är slut ska jag kunna svara "ja, jag mår bra! Tack för att du frågar.", skratta genuint och känna att hela världen är min. Cheers! Vilket i princip är vad jag känner just nu. Har redan så många bra saker inplanerat till 2016 = spricker snart av pepp.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
så roligt att hör Louise! he har sannerligen vari tett år!
Tills02.01.16 kl. 23:27
hoppas på ett ypperligt bra 2016 å! Blev glad av din kommentar, synd vi int hinner träffas medan du e hem. Men Island behandlar de fint, glad fö te! x
02.01.16 23:50
Så glad för din skull, du är strålande, Louise! Kram
Hanna Sofia03.01.16 kl. 12:38
<3 dina ord värmer! Kram
07.01.16 13:06
ja blir så glaaad!! bästa du, så pepp för din skull! kram
rebeckis03.01.16 kl. 14:49
Åh, rebeckis! Blir så glad av hela dig!! KRAM
07.01.16 13:07

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar