hur mår du?

- Jag är lättad. Den här våren var inte alls lika jobbig som alla* har påstått. Det vågar jag väl ändå säga nu? Nu när jag bara har sex övningslektioner och en uppgift kvar.

- Jag är pepp på Vasasommaren. Att cykla till jobbet. Att mötas upp för att dricka vin vid Strampen. Att ha nära till Malax, sykonbarnen, mamma och skärgården. Att äntligen ha tid att inreda min lägenhet.

- Jag är kär. :)))) Det är väl ändå ganska gött å leva hörni. Dock gör ju detta att sommaren inte känns helt problemfri. Distans är ju aldrig kul.

* a.k.a. ämneslärare som överlevt "peffan-våren".

Bild från Ullevi 2016. Är lite sorgsen att ingen keikka är inplanerad för sommaren 2018 ... men TÄNK ATT DET SKA BLI SÅHÄR GRÖNT ÄVEN I ÅR!!!

25.04.2018 kl. 19:54

Vasas gator och grus*

Det är återigen oktober. Jag möts av en gråtung himmel majoriteten av gångerna jag går utanför lägenheten och kappa + Dr. Martens blir automatiskt min standard outfit.

Jag vill skriva, dokmentera, föra dagbok men det är som att allt fastnar i det där mellanrummet som finns mellan fingertopparna och datorns tangenter. Dessutom vill min kropp inte vara min bästa kompis just nu och jag skjuter upp att gå till gymmet. Men alla födelsedagshälsningar gör mig påmind om hur många fina människor jag har i mitt liv, både nära och på distans. Man borde fylla år åtminstone två gånger per år.

*Varsågoda att skapa band som kan konkurrera med Vasas flora och fauna

02.10.2017 kl. 16:47

Säg till mig, säg till mig att du aldrig säger det är över, säg till mig

Folk frågar hur det känns, hur det är och hur det var. Det är svårt att sätta ord på stora känslor och framför allt på erfarenheter som känts mycket. Allt blir litet, lamt och inte tillräckligt beskrivande. Kanske försöker jag skriva något här, men just nu är min hjärna som mosat snö pga balkongremppa som börjar 07 varje morgon.

Jag ska återgå till rutiner, skollunch och småstadsliv. Jag ska skriva avhandling 2.0 och jag ska blåsa liv i den här plattformen. Tänker att skrivande föder mer skrivande.

S, du vann mitt hjärta x

20.09.2017 kl. 15:56

Louise, 23, Vasa

Låtsas ha koll, överanvänder emojis och LEVER LIVET

Ögonblicksbilder, tankefragment

mitt förra hem

 

 

 

anna

argusti

bratr

dunkskallet

fannyadelina

fannymaria

finalina

jessicarex

josefinaste

josefinebagge

littlefinnishpixie

nadja

saelskap

sastronauten

söstrami

tivolikyssar